top of page

Skadarlija

Dobrodošli u Skadarliju, čarobni boemski kvart Beograda! Skadarlija je mesto gde vreme staje, gde se duh prošlih vremena oseća na svakom koraku. Ovde, u ovom malom kutku Beograda, oživljava duh starih vremena. Popločane ulice i šarene fasade starinskih zgrada dočekuju vas sa toplim osmehom. Ovde je svaki detalj sačuvan kao uspomena na prošlost.

Naš restoran, smešten u samom srcu Skadarlije, prepoznaje važnost tradicije. Ukoliko želite da okusite prave gurmanluke, na pravom ste mestu. Naši majstori kulinarstva kreiraju jela sa pažnjom i ljubavlju, koristeći samo najkvalitetnije sastojke. Osetićete miris sveže pripremljenih specijaliteta koji će vas odvesti na putovanje kroz vreme. Uz zvuke tamburica i pesme starih beogradskih boema, bićete preplavljeni nostalgičnim osećajem koji će vam probuditi dušu.

Pozivamo vas da se pridružite našoj porodici i da sa nama podelite čaroliju Skadarlije. Naše srce je otvoreno za vas, a naša hrana i atmosfera će vas odvesti na putovanje u prošlost. Dođite i iskusite šarm boemskog duha koji je odoleo vekovima.

bottom of page